Κατά την προετοιμασία γεύματος γάλακτος, τηρείτε πιστά τις οδηγίες
χρήσης. Η παρασκευή με ακατάλληλο τρόπο για παρατεταμένο χρονικό διάστημα
μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας, π.χ. λόγω ανάπτυξης ανεπιθύμητων
μικροβίων. Γι' αυτόν τον λόγο, η τροφή πρέπει να παρασκευάζεται πριν από κάθε
γεύμα και να χορηγείται αμέσως. Μη χρησιμοποιείτε υπόλοιπα τροφής που έχουν
περισσέψει. Αφού πάρετε από τη συσκευασία όσο προϊόν χρειάζεται, ξανακλείστε
τη καλά, φυλάξτε τη σε χώρο ξηρό και σε θερμοκρασία δωματίου, και καταναλώστε
μέσα σε 3 εβδομάδες. Μη ζεσταίνετε την τροφή στο φούρνο μικροκυμάτων
(κίνδυνος υπερθέρμανσης).
Το JUNIOR COMBIOTIC® 2+ της HiPP μπορεί να παρασκευαστεί ζεστό ή κρύο
1.Βράστε φρέσκο πόσιμο νερό και κρυώστε το περ. στους 40o - 50oC
2.Αδειάστε την απαιτούμενη ποσότητα κρύου ή ζεστού νερού σε ένα κύπελλο (εκμάθησης).
3.Γεμίστε χαλαρά τη μεζούρα και αφαιρέστε τη σκόνη που περισσεύει. Βάλτε τη σκόνη στο νερό.
4.Ανακατέψτε, αν χρειάζεται ελέγξτε τη θερμοκρασία κατανάλωσης (περ. 37 oC)
*Για να μη βλάψετε τις φυσικές καλλιέργειες γαλακτικού οξέος (γαλακτοβάκιλλοι), μη
χρησιμοποιείτε υπερβολικά ζεστό νερό για την παρασκευή της τροφής. Αν
χρησιμοποιήσετε νερό της βρύσης για την προετοιμασία του γεύματος, αφήστε το νερό
να τρέξει μέχρι να βγαίνει κρύο από τη βρύση.