Οδηγίες παρασκευής
Πλένετε και αποστειρώνεται τη φιάλη, τη θηλή και όλα τα σκευή που θα χρησιμοποιήσετε.
Βράζετε φρέσκο καθαρό νερό για 5' και αφήνετε να κρυώσει σχεδόν στους 40οC.
Γεμίζετε τη φιάλη με τη σωστή ποσότητα νερού. Προσθέτετε την σωστή ποσότητα σκόνης, χρησιμοποιώντας τη μεζούρα που υπάρχει στη συσκευασία. Κλείστε τη φιάλη τοποθετώντας το πώμα και ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί εντελώς η σκόνη. Αφαιρέστε το πώμα και τοποθετείστε την αποστηρωμένη θηλή. Αφήστε το περιεχόμενο να κρυώσει μέχρι να γίνει χλιαρό. Δοκιμάστε τη θερμοκρασία του γάλακτος, στάζοντας μερικές σταγόνες στο εσωτερικό του καρπού σας.
Οδηγίες αποθήκευσης
- Κλείστε το κουτί μετά από κάθε χρήση με το καπάκι που διατίθεται.
- Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως.
- Χρησιμοποιήστε το εντός 3 εβδομάδων από το άνοιγμα.
- Μην το χρησιμοποιείτε μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στην συσκευασία.
- Μην προετοιμάζετε το μπιμπερό εκ των προτέρων, αλλά πάντα λίγο πριν από τη χρήση.
Το γάλα πρέπει να καταναλώνεται το αργότερο μέσα σε μια ώρα από τη στιγμή της παρασκευής του. Απορρίπτετε μετά από κάθε γεύμα την ποσότητα του γάλακτος που παραμένει στην φιάλη.