ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Με γάλα σε σκόνη
Βράστε νερό και αφήστε το να κρυώσει έως τους 50οC. Ετοιμάστε περίπου 200ml βρεφικό γάλα. Προσθέστε 22gr (3-4 κ.σ.) Kρέμα. Προσθέστε το έτοιμο βρεφικό γάλα στη σκόνη κρέμας. Ανακατέψτε την κρέμα μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε την θερμοκρασία.
Με προσθήκη φρούτων (χωρίς γάλα)
Βράστε 100ml νερό και αφήστε το να κρυώσει έως τους 50οC. Βάλτε σε ένα πιάτο 11gr (2 κ.σ.) την κρέμα. Προσθέστε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατέψτε. Προσθέστε μισό ποτήρι (περίπου 100gr) φρούτα Hipp και μια κουταλιά του γλυκού κραμβέλαιο και ανακατέψτε. Ανακατέψτε την κρέμα 1' μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε την θερμοκρασία.
Με αραιωμένο πλήρες γάλα
Βράστε σε ένα σκεύος 100ml πλήρες γάλα και 100ml νερό και αφήστε το να κρυώσει έως τους 50οC. Βάλτε σε ένα πιάτο 22gr (3-4 κ.σ.) τη κρέμα. Προσθέστε το αραιωμένο γάλα που έχει κρυώσει και ανακατέψτε. Αφήστε την κρέμα για περίπου 1' μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε την θερμοκρασία.
Σημαντικές οδηγίες
Παρασκευάζετε πάντα φρέσκια κρέμα πριν από κάθε γεύμα. Το προιόν θα πρέπει να καταναλώνεται 3-4 εβδομάδες μετά το άνοιγμα της συσκευασίας. Μη ζεσταίνετε την κρέμα στον φούρνο μικροκυμάτων, διότι υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης.